Home » Nieuws » Onderzoek Genitale Sensitiveit

De afdeling Urologie van het UZ Gent voert momenteel een onderzoek in verband met genitale sensitiviteit (gevoeligheid) uit. Dit onderzoek verloopt via een anonieme online vragenlijst. Deze vragenlijst is zowel bedoeld voor mannen en vrouwen die één of meerder genitale operaties ondergaan hebben, maar ook voor mannen en vrouwen die dit nooit ondergaan hebben.

De het invullen van de enquête neemt ongeveer 20 min in beslag. De enquête kunt u vinden via deze link : http://www.genitalesensitiviteit.be/ en is voor Belgen, Nederlanders, maar ook voor mensen uit andere landen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>