Oproep van Academie Verloskunde in Maastricht

Binnen de opleiding verloskunde aan de Academie Verloskunde in Maastricht, wordt er aandacht besteed aan aangeboren afwijkingen waaronder hypospadie. Voor de verloskundigen in spe, is het van belang mee te krijgen welke impact dit op het hele gezin heeft.

De Academie Verloskunde in Maastricht, zou daarom graag in contact willen komen met ouders van kinderen met hypospadie. Het doel is het organiseren van een ontmoetingsmiddag tussen studenten en ouders van een kind met een aangeboren/erfelijke aandoening. Hier zal in groepsverband gesproken worden, waarbij de studenten vragen zullen stellen en de ouders hun verhaal kunnen vertellen.

De middag zal gehouden worden in Maastricht, waarschijnlijk in de 2e helft van juni (datum dient nog bepaald te worden).

Bent u hierin geïnteresseerd en woont u op bereisbare afstand van Maastricht, neem dan contact op met Xandra Janssen-Brandt (x.janssen@av-m.nl), Arts en Docent Onderwijs en Ontwikkeling aan de AVM. Ook als u nog vragen heeft, kunt u bij haar terecht.